Achtergrond

mdva achtergrondMijn ervaring bij een groot consultancykantoor, combineer ik met wat ik als deelgemeentewethouder heb geleerd. Ik heb kennis van organisaties en processen, maar weet ook hoe bestuurlijk het spel wordt gespeeld.

Vanuit een brede belangstelling heb ik aan mijn loopbaan invulling gegeven. Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd in Rotterdam, Londen en Lyon en was tegelijkertijd politiek actief. Vervolgens ging ik werken als consultant, maar ook als debattrainer. Ik volgde tal van trainingen en bij het SIOO een consultancy-opleiding. Daarna dompelde ik mij zes jaar onder in het stadsbestuur van Rotterdam. Een onvergetelijke ervaring! Om het speelveld breed te houden deed ik een opleiding NLP (Neurolinguïstisch Programmeren).

Eerdere bestuurlijke ervaring deed ik op in Raden van Toezicht van een zorginstelling en een woningcorportatie en als bestuurslid van een kinderopvangorganisatie en van een theater. Ook was ik geruime tijd voorzitter van een grote politieke partij in Rotterdam.

In april 2010 heb ik MDVA opgericht.
In 2022 heb ik samen met Tom Leest Polisens opgericht.
In 2022 verscheen bij uitgeverij Boom mijn boek ‘Politiek sensitief aan de slag’

Comments are closed.